Серпнева конференція освітян Полтавщини

26 серпня 2015 року в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського відбулися інструктивно-методичні наради до початку 2015-2016 навчального року.

Засідання секції фізико-математичного та інформатичного напрямів відкрила проректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського Кирилюк Марина Вікторівна, яка привітала присутніх з новим навчальним роком та познайомила з планом роботи секції.

/Files/images/кирил.JPG

Про особливості викладання предметів "Фізика" та "Астрономія" у новому навчальному році та завдання на І семестр нового навчального року присутніх ознайомив методист відділу природничо-математичних дисциплін Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського Кучеренко Олег Володимирович, про викладання предмету "Математика" присутніх познайомила методист Полтавського міського методичного кабінету Семено Лідія Дмитрівна, про основні завдання на І семестр 2015-2016 року розповів методист відділу природничо-математичних дисциплін Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського Яловець Євген Олександрович, про функціонування та подальші плани розвитку сайту "Математична освіта Полтавщини" доповів вчитель математики Друголиманської ЗОШ І-ІІІ ступенів Решетилівської районної ради Калініченко Станіслав Григорович. Методист відділу природничо-математичних дисциплін Шостя Світлана Петрівна Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського розповіла про особливості викладання предмету "Інформатика" у 2015-2016 навчальному році.

/Files/images/26,08.JPG

/Files/images/SAM_2876.JPG

Під час засідань особливу увагу було приділено методичним порадам до викладання предметів у 7 класів за новою навчальною програмою, використання вчителями області методичних ресурсів предметних веб-сайті Полтавщини, проведення Міжнародних та Всеукраїнських предметних конкурсів. Методистами інституту було надані методичні рекомендації по викладанні предметів вчителям області.

Кiлькiсть переглядiв: 652

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.